

El chocho es un frejol que ayuda a aminorar los triglicéridos malos, desde hace mucho tiempo atrás la gente lo prepara con cebolla, limón y algo de ají, y se vende al paso en las calles, es conocido como "ceviche de chocho".
El chocho es un frejol que ayuda a aminorar los triglicéridos malos, desde hace mucho tiempo atrás la gente lo prepara con cebolla, limón y algo de ají, y se vende al paso en las calles, es conocido como "ceviche de chocho".
8 comentarios:
Looks interesting. Never heard of it, though.
Comme Andrew, je ne connaissais pas, mais cela donne envie et si en plus c'est bon pour la santé.
Like Andrew, I did not know, but that gives desire and if in more it is good for health.
I love bean dishes. I have some canellini beans soaking at home right now and will make a tuscan bean soup later this evening to eat all week long. It's not the prettiest thing to photograph but I will try to tart it up a bit for posting.
Never heard of this but it looks good. Too much though and maybe a windy stomach.
It sounds very good. A healthy meal is always good.
Beans, they are the musical fruit, just as DaveM suggests.
It looks delicious!
Con un arrocito, y a disfrutar.
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